Maybe Moving (Poems)

17 september kickar vi igång undersökningen och samarbetet med Maybe Moving (Poems), som är en fortsättning på projektet Moving Poems. Det är Christer Carlstedt, Björn Eriksson och jag som träffas på ÖKKV och Galleri Lokomotiv i Örnsköldsvik. Vi ska träffas under hösten för att laborera tillsammans. Vi startar här i Örnsköldsvik där vi också ska avsluta med att bjuda in till en visning/workshop i februari.

Vi har fått stöd från KC-Nord och Konst Västernorrland. Ur projektbeskrivningen:

…Vi vill undersöka möjligheter som finns i att kombinera 3D-Zoetropens loopade rörelser med teckning och grafiska tryck och objekt. Vi vill också använda ljud i processen.
Projektet har två delar. Först laborationer där vi förutsättningslöst prövar olika sätt att skapa teman och uttryck med utgångspunkt i de olika konstformerna.
Som avslutning en visning/föreställning/ workshop där publiken på olika sätt bjuds in i processen. Syftet är att konstnärligt undersöka och också bjuda in andra att delta i något både magiskt och lekfullt….
Visning/workshop 13-14 februari på Galleri Lokomotiv. Information kommer. https://www.okkv.se/galleri-lokomotiv-39701720

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s